Teambuilding Övning - Bygga en Drake!

Tjena ny aktivitet på gång,

Det här är återigen en gruppövning där sammarbetet ställs på prov. Jag tror faktiskt det här är en ganska klassisk teambuilding övning. Det går helt enkelt ut på att under en speciell tid bygga en drake som kan flya så bra som möjligt. Material är valfria. Oftast beror materialet deltagarna använder på hur läng tid de har på sig. Desto längre tid desto mer avancerade blir drakarna. Dock skulle jag inte ta för lång tid eftersom det då inte blir samma hektiska stress som faktiskt gör det roligare och mera spännande.

Här är en sammanfattning på: Teambuilding Övning - Bygga en drake

Dela upp deltagarna i grupper med 4-5 deltagare i varje. Berätta sedan vad de ska bygga för något. Berätta också en förutbestämd tid som deltagarna har på sig. Själv skulle jag antagligen rekommendera 2-3 timmar för att få lagom avancerade drakar.

När tiden är ute gör ni en provflygning någonstans på ett bra fält/åker. Ofta blir det riktigt kul att se gruppernas försök till att få deras drake i luften. Vissa misslyckas grovt och andra lyckas väldigt bra. Ett tipps är att ge ut ett pris till det vinnande laget. Det gör tävlingmomentet ännu roligare!

Till höger kan du lösa om ännu fler teambuilding övningar eller sammarbetsövningar om man nu vill kalla dom för det!

Lycka Till! /Lennart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0